אוכל
צילום׃ מסעדת אתניקה

קבב של מסעדת אתניקה

מתכננים על האש? קבלו מתכון לקבב עסיסי של בשר בקר וטלה עם סלרי ותיבול מעולה

| מסעדת אתניקה | פורסם 11/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו של בשר טרי (צוואר בקר), טחון גס

100 גרם שומן טלה, טחון גס

2 בצלים בינוניים, טחונים גס

1 בצל קצוץ דק, מטוגן

1/2 ראש של סלרי, טחון גס

1 צרור כוסברה, טחון גס

מעט אגוז מוסקט

2 כפיות מלח

כפית פלפל שחור

2 כפיות ראס אל חנות

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המצרכים ביחד.

2 יוצרים קציצות של 100 גרם, שמים על הגריל (השף ממליץ על מידת עשייה מדיום), בערך 4 דקות כל צד.

3 מומלץ להגיש עם טחינה חמה (מבשלים אותה מעט במחבת, עד שהיא מקבלת סגנון שונה).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!