צילום׃ מסעדת אתניקה
קבב של מסעדת אתניקה
מתכננים על האש? קבלו מתכון לקבב עסיסי של בשר בקר וטלה עם סלרי ותיבול מעולה
| מסעדת אתניקה
| פורסם 11/04/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 קילו של בשר טרי (צוואר בקר), טחון גס
100 גרם שומן טלה, טחון גס
2 בצלים בינוניים, טחונים גס
1 בצל קצוץ דק, מטוגן
1/2 ראש של סלרי, טחון גס
1 צרור כוסברה, טחון גס
מעט אגוז מוסקט
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
2 כפיות ראס אל חנות
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המצרכים ביחד.
2 יוצרים קציצות של 100 גרם, שמים על הגריל (השף ממליץ על מידת עשייה מדיום), בערך 4 דקות כל צד.
3 מומלץ להגיש עם טחינה חמה (מבשלים אותה מעט במחבת, עד שהיא מקבלת סגנון שונה).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!