אוכל
וידאו WMV׃ עדי רם

נתחי אסאדו בנוסח קייג'ון

מנה האופיינת בטעמיה העזים והחריפים

| מסעדת גאיה | פורסם 02/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו אסאדו כולל העצם (שפונדרה)
100 ס"ס חומץ בלסמי
100 ס"ס חומץ תפוחים
כף חרדל
כפית זרעי כוסברה
1/2 כוס סילאן
5-6 שיני שום
1 ליטר מים / ציר בקר
סצ'ואן
2 כפות פפריקה מתוקה / חריפה (בהתאם לטעם הרצוי)

אופן ההכנה:

1 צורבים את נתחי האסאדו בסיר גדול עם שמן עד שיזהיבו. 2. מוסיפים את התבלינים והדבש והחומצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. 3. מבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות. 4. המנה מוכנה כאשר הבשר נפרד מהעצם.