וידאו WMV׃ עדי רם
נתחי אסאדו בנוסח קייג'ון
מנה האופיינת בטעמיה העזים והחריפים
| מסעדת גאיה
| פורסם 02/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו אסאדו כולל העצם (שפונדרה)
100 ס"ס חומץ בלסמי
100 ס"ס חומץ תפוחים
כף חרדל
כפית זרעי כוסברה
1/2 כוס סילאן
5-6 שיני שום
1 ליטר מים / ציר בקר
סצ'ואן
2 כפות פפריקה מתוקה / חריפה (בהתאם לטעם הרצוי)
אופן ההכנה:
1 צורבים את נתחי האסאדו בסיר גדול עם שמן עד שיזהיבו. 2. מוסיפים את התבלינים והדבש והחומצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. 3. מבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות. 4. המנה מוכנה כאשר הבשר נפרד מהעצם.