צילום׃ Adam Kulesza, Istock
כבדי עוף מוקפצים
מנה ביתית טעימה ועתירת ברזל
ארי סינג | מסעדת טאבולה
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
180 גר' כבד עוף טרי
חצי כף שום גרוס
ראשי בצל ירוק
ציר בקר
פלפל
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
1 שמים את כבדי העוף הטריים במחבת לוהטת עם מעט שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כף של שום כתוש. 2. סוגרים את הכבדים על המחבת הלוהט במשך 3-4 דקות ומוסיפים את ראשי הבצל הירוק. מקפיצים במשך דקה. 3. מוסיפים את ציר הבקר ומבשלים על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות.