אוכל
צילום׃ Adam Kulesza, Istock

כבדי עוף מוקפצים

מנה ביתית טעימה ועתירת ברזל

ארי סינג | מסעדת טאבולה | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

180 גר' כבד עוף טרי
חצי כף שום גרוס
ראשי בצל ירוק
ציר בקר
פלפל
מלח
שמן זית

אופן ההכנה:

1  שמים את כבדי העוף הטריים במחבת לוהטת עם מעט שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כף של שום כתוש. 2. סוגרים את הכבדים על המחבת הלוהט במשך 3-4 דקות ומוסיפים את ראשי הבצל הירוק. מקפיצים במשך דקה. 3. מוסיפים את ציר הבקר ומבשלים על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות.