צילום׃ עמרי אנדרס צורף
מאפה אישי של בשר טחון וטחינה
הערבים קוראים לזה סינייה: בשר טחון מתובל, אפוי בתבנית עם שכבה יפה של טחינה
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 15/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
250 גרם בשר בקר טחון
1/2 בצל
צרור פטרוזיליה
4 כפות טחינה (מומלץ להכין לבד)
מלח וקינמון
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 קוצצים את הבצל והפטרוזיליה, ומערבבים עם הבשר הטחון והתבלינים.
3 מסדרים את הבשר בשתי תבניות אישיות, ואופים עשר דקות.
4 מוסיפים שתי כפות טחינה מעל כל מנה ואופים חמש דקות נוספות.
5 מגישים עם אורז.