אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

מאפה אישי של בשר טחון וטחינה

הערבים קוראים לזה סינייה: בשר טחון מתובל, אפוי בתבנית עם שכבה יפה של טחינה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 15/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

250 גרם בשר בקר טחון
1/2 בצל
צרור פטרוזיליה
4 כפות טחינה (מומלץ להכין לבד)
מלח וקינמון

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 קוצצים את הבצל והפטרוזיליה, ומערבבים עם הבשר הטחון והתבלינים.

3 מסדרים את הבשר בשתי תבניות אישיות, ואופים עשר דקות.

4 מוסיפים שתי כפות טחינה מעל כל מנה ואופים חמש דקות נוספות.

5 מגישים עם אורז.