צילום׃ jupiter images
ביף סטרוגנוף
פילה או שייטל מוקפץ עם ירקות ושמנת
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
1 ק"ג פילה או שייטל חתוך לרצועות
2 בצלים פרוסים לרצועות
2 מגשי פטריות שמפיניון פרוסות
פלפל שחור/מלח
1 מכל שמנת צמחית
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות למשך 2 דקות, ומניחים בצד. מקפיצים במחבת (שחוממה מראש) את הבשר במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל, הפטריות והשמנת ומתבלים למשך 3 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם אורז.