אוכל
צילום׃ jupiter images

ביף סטרוגנוף

פילה או שייטל מוקפץ עם ירקות ושמנת

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 ק"ג פילה או שייטל חתוך לרצועות

2 בצלים פרוסים לרצועות

2 מגשי פטריות שמפיניון פרוסות

פלפל שחור/מלח

1 מכל שמנת צמחית

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות למשך 2 דקות, ומניחים בצד. מקפיצים במחבת (שחוממה מראש) את הבשר במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל, הפטריות והשמנת ומתבלים למשך 3 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם אורז.