אוכל
צילום׃ דנה בר-אל שוורץ

קוקלות

קציצת סולת טריפוליטאית - משדרגת כל תבשיל ממשפחת החמין

דולי לגזיאל | mako | פורסם 07/04/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 256 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

250 גרם שומן בקר
ביצה
2-3 שיני שום כתושות (או כפית שום כתוש)
כף פפריקה (מתוקה, חריפה – מה שבא לכם)
כפית מלח
בערך 250 גרם סולת

אופן ההכנה:

1 לשים בידיים את כל החומרים מלבד הסולת.

2 מוסיפים את הסולת בהדרגתיות, רק עד שמתקבל בצק שנוח לעבוד איתו. לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות.

3 יוצרים כופתאות מאורכות, ומקפיאים.