צילום׃ דנה בר-אל שוורץ
קוקלות
קציצת סולת טריפוליטאית - משדרגת כל תבשיל ממשפחת החמין
דולי לגזיאל | mako
| פורסם 07/04/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
250 גרם שומן בקר
ביצה
2-3 שיני שום כתושות (או כפית שום כתוש)
כף פפריקה (מתוקה, חריפה – מה שבא לכם)
כפית מלח
בערך 250 גרם סולת
אופן ההכנה:
1 לשים בידיים את כל החומרים מלבד הסולת.
2 מוסיפים את הסולת בהדרגתיות, רק עד שמתקבל בצק שנוח לעבוד איתו. לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות.
3 יוצרים כופתאות מאורכות, ומקפיאים.