אוכל
צילום׃ דניה ויינר, על האש, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן

קבב רומני - מיטיטיי

קבב רומני הוא אחד מסוגי הקבבים הכי מוכרים והכי אהובים בארץ. הסוד הוא, כמובן, הרבה שום, אבל בשביל הצלחה מוחלטת תצטרכו ללכת עם המתכון הזה, של בני סיידא. מילה שלנו, תחזרו להגיד תודה

בני סיידא | על האש, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן | פורסם 09/01/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם בשר בקר טחון (צוואר, צלעות)

500 גרם בשר טלה טחון

10 שיני שום, כתושות

1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד

1 כפית אבקת סודה לשתייה

חצי כוס מי סודה

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כפית פפריקה מתוקה

למריחה:

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לתערובת אחידה. מחלקים ל-20 כדורים, וצרים מכל כדור קבב מוארך. מסדרים בתבנית, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות.

2 מבעירים גריל פחמים. כשהאש כבתה והגחלים לוחשות, מורחים את הקבבים בשמן זית וצולים 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.