שעועית ונקניקיות של מסעדת "מו ומו"
נזיד כפרי חם ומשביע
| גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
| פורסם 02/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 קילו שעועית אדומה או שחורה מושרית מלילה קודם ומסוננת
3 ליטר ציר בקר (או מרק עוף)
3 בצלים גדולים קלופים וקצוצים
6 פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות 1X 1ס"מ
1 כוס קטשופ
מלח
פלפל שחור
פפריקה
רוטב צ'ילי מתוק
שמן לטיגון
נקניקיות מאיכות טובה
אופן ההכנה:
1 בסיר גדול מאדים את הבצל בשמן עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את קוביות הפלפלים ומאדים כחמש דקות נוספות. 2. מוסיפים לסיר את הציר והשעועית ומבשלים כשעה עד שהשעועית מתחילה להתרכך. 3. מוסיפים את יתר הרכיבים (מלבד הנקניקיות), מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב עד שהשעועית רכה והרוטב מסמיך . 4. צולים את הנקניקיות ומגישים אותן בתוך נזיד השעועית החם.