אוכל
צילום׃ דניאל בר און

נתחי ברווז ברוטב אסייתי

ברווז שלם שפורק ובושל במיציו, בגינג'ר וצ'ילי ביחד עם אטריות אודון. חגיגת טעמים אסייאתיים בחצי שעה עבודה

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 25/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ברווז שלם

שמן לטיגון עמוק

כוס קמח מתובל במלח ופלפל

ג'ינג'ר

פלפל צ'ילי

שמן

כף דבש

2 כפות סויה

250 גרם דלעת חתוכה לקוביות

חבילת אטריות אודון

אופן ההכנה:

1 מפרקים את הברווז ל-8 חלקים. ממלאים סיר במים, מכניסים את חלקי הברווז ומביאים לרתיחה של כחצי שעה. מקפים את הלכלוך שצף למעלה, מנמיכים וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך, כ- 45 דקות. מוציאים ומפרקים את הבשר מהעצמות. שומרים את הציר.

2 בסיר מחממים שמן עמוק, מקמחים את הבשר ומטגנים טיגון קצר. מוציאים ומניחים בצד.

3 במחבת חמה שמים את הג'ינג'ר, הצ'ילי, והשמן, מוסיפים מעט מהציר ומעט דבש, מצמצמים, מוסיפים את הדלעת והבשר לערבוב קצר. מקרמלים קלות.

4 בסיר עם מים רותחים מכניסים את אטריות האודון ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את נתחי הבשר המטוגנים, מכסים ברוטב ומוציאים לכלי הגשה. (אפשר להוסיף מהציר לפי הטעם).

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים