נתחי ברווז ברוטב אסייתי
ברווז שלם שפורק ובושל במיציו, בגינג'ר וצ'ילי ביחד עם אטריות אודון. חגיגת טעמים אסייאתיים בחצי שעה עבודה
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ברווז שלם
שמן לטיגון עמוק
כוס קמח מתובל במלח ופלפל
ג'ינג'ר
פלפל צ'ילי
שמן
כף דבש
2 כפות סויה
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
חבילת אטריות אודון
אופן ההכנה:
1 מפרקים את הברווז ל-8 חלקים. ממלאים סיר במים, מכניסים את חלקי הברווז ומביאים לרתיחה של כחצי שעה. מקפים את הלכלוך שצף למעלה, מנמיכים וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך, כ- 45 דקות. מוציאים ומפרקים את הבשר מהעצמות. שומרים את הציר.
2 בסיר מחממים שמן עמוק, מקמחים את הבשר ומטגנים טיגון קצר. מוציאים ומניחים בצד.
3 במחבת חמה שמים את הג'ינג'ר, הצ'ילי, והשמן, מוסיפים מעט מהציר ומעט דבש, מצמצמים, מוסיפים את הדלעת והבשר לערבוב קצר. מקרמלים קלות.
4 בסיר עם מים רותחים מכניסים את אטריות האודון ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את נתחי הבשר המטוגנים, מכסים ברוטב ומוציאים לכלי הגשה. (אפשר להוסיף מהציר לפי הטעם).
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים