אוכל
צילום׃ Joe Gough, Istock

צ'ילי קון קרנה של אדי ממאסטר שף

תבשיל שעועית ובשר פשוט וגאוני, שמשתלב כמו כפפה עם אורז או תפוח אדמה אפוי

אדי מזרחי | mako | פורסם 15/03/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 68 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו בשר בקר טחון לקציצות
3 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
4 שיני שום
2 עגבניות קצוצות
פלפל חריף
קופסה שעועית שחורה
500 גרם עגבניות מרוסקות
5 ענפי תימין
מלח ופלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל, השום, העגבניות והפלפל החריף בשמן זית.

2 לאחר 10 דקות מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, עד להשחמה קלה. 

3 מוסיפים את השעועית השחורה, העגבניות המרוסקות והתימין, ואז כוס מים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

4 מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה וחצי. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים. 

5 מגישים עם טורטיות, אורז לבן או תפוח אדמה אפוי.