צילום׃ Joe Gough, Istock
צ'ילי קון קרנה של אדי ממאסטר שף
תבשיל שעועית ובשר פשוט וגאוני, שמשתלב כמו כפפה עם אורז או תפוח אדמה אפוי
אדי מזרחי | mako
| פורסם 15/03/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
קילו בשר בקר טחון לקציצות
3 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
4 שיני שום
2 עגבניות קצוצות
פלפל חריף
קופסה שעועית שחורה
500 גרם עגבניות מרוסקות
5 ענפי תימין
מלח ופלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל, השום, העגבניות והפלפל החריף בשמן זית.
2 לאחר 10 דקות מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, עד להשחמה קלה.
3 מוסיפים את השעועית השחורה, העגבניות המרוסקות והתימין, ואז כוס מים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
4 מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה וחצי. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים.
5 מגישים עם טורטיות, אורז לבן או תפוח אדמה אפוי.