צילום׃ דניאל בר און
ספגטי בולונז של אמא של לואיג'י
גם במנות פופולריות ואהובות יש מה לשפר. ספגטי בולונז עם ירקות שורש וציר בקר שמעשיר את את התבשיל והכל בחצי שעה עבודה
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 30/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל גדול
1 גזר גדול קלוף
ראש סלרי
שורש פטרוזיליה
2 כפות שמן זית
500 גרם אנטריקוט
משחת עגבניות
מלח
פלפל
ציר בקר
קופסת עגבניות מקולפות, קצוצות
פלפל צ'ילי
חופן פטרוזיליה קצוצה
חבילת ספגטי
אופן ההכנה:
1 קוצצים את ירקות השורש, מחממים שמן זית בסיר ומכניסים את הירקות פנימה. עד להזהבה.
2 מוסיפים פנימה את הבשר, משטחים אותו בתחתית הסיר, אוטמים עד שהוא מחליף את צבעו ומוסיפים את משחת העגבניות. מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את ציר הבקר, העגבניות הקצוצות והצ'ילי ונותנים לתבשיל להתבשל לפחות שעה. מוסיפים פטרוזיליה מלמעלה.
3 מבשלים את הספגטי לפי מספר הדקות בהוראות היצרן. מערבבים עם תערובת הבשר. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים