אוכל
צילום׃ על השולחן

ביף בורגניון

נזיד אנטריקוט עם יין אדום וירקות

טל זאבי | 4chef | פורסם 09/11/09 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

600 גרם אנטריקוט / כתף חתוך גס
2 בצלים חתוכים גס
3 גזרים חתוכים גס
1 ראש סלרי חתוך גס
4 עלי דפנה
5 פלפל אנגלי
6 שיני שום
1 תפו"א חתוך גס
1 בקבוק יין אדום
2 ליטר ציר בקר
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
טימין

אופן ההכנה:

1 צורבים תחילה את נתחי הבשר בסיר. 2. מעבירים את נתחי הבשר הצרובים אל קערה. 3. מוסיפים לאותו הסיר שבו נשארו משקעי הבשר את הירקות על פי דרגת הקושי שלהם. 4. מוסיפים לסיר את התבלינים, היין, ציר הבשר ונתחי הבשר הצרובים. 5.מכסים את הסיר ומבשלים לפחות שעה וחצי מעל להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והבשר רך.