אוכל
צילום׃ דניה Danya photo

גולאש

מתכון מעולה ופשוט למנה ההונגרית המסורתית

| מסעדת טוליפ | פורסם 25/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

קילו בשר כתף
חצי קילו בצל
1 עגבניה
1 גמבה אדומה
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה מתוקה

אופן ההכנה:

1 קוצצים לריבועים קטנים את הבצל, העגבניה והגמבה האדומה.

2 חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.

3 מטגנים את הבצל במעט שמן וכאשר הוא נהיה זהוב מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן יחד לעוד 7 דקות.

4 מוסיפים כף של פפריקה אדומה מתוקה, מלח ופלפל לפי הצורך.

5 מוסיפים את קוביות הגמבה האדומה והעגבניה.

6 מוסיפים מים עד שהבשר מכוסה (בערך כוס וחצי).

7 מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כשעתיים על אש קטנטנה לבישול איטי.