אוכל

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

איחוד של מנה איטלקית וניחוח מקומי חגיגי

גיא פרץ | מסעדת גספאצ'יו | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהשלוש שעות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1.2 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

שש יחידות אוסובוקו עגל חלב, במשקל כ- 300 ג"ר כל אחד
1 כוס דבש
1 לימון סחוט
1 ליטר ציר עגל
1 גבעול רוזמרין
1 גבעול טימין
2 יח תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
קמח לקימוח
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
1 כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1 מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה. 

2 מוסיפים את הדבש והלימון לאחר קבלת גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל. 

3 מוסיפים את הרוזמרין והטימין מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר. 

4 מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד כ-15 דקות.