צילום׃ עדי רם
אנטרקוט מושחר בדבש ויין
סטייק עסיסי ונהדר ברוטב משכר
אריאל כהן | mako
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
לבשר
4 נתחי אנטרקוט במשקל 300 גרם כל אחד
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית ואו חמאה מזוקקת
לרוטב
כף דבש
חצי כוס יין אדום
אופן ההכנה:
1 מחממים את הפויקה עד שהוא לוהט 2. מושחים את הבשר בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, מכניסים לסיר וצורבים היטב מכל הצדדים. 3. מנמיכים את האש וצולים כחמש דקות- יש להפוך את הנתחים מדי פעם כדי שלא יחרכו. 4. מוציאים את הבשר מהפויקה, מוסיפים למיצי הבשר שבסיר את היין והדבש ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם. 5. כשהרוטב מצטמצם, זורקים פנימה את הנתחים לכמה שניות ומגישים מיד.