אוכל

שווארמה אליפות של שמש

ללמוד מהטובים ביותר

גיל חובב | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 120 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

נתח שווארמה הודו נקבה במשקל 1 קילו
50 גרם שומן כבש
שמן קנולה
תבלין שווארמה

להגשה

לאפה
טחינה
עמבה
פטרוזיליה
בצל

אופן ההכנה:

1 מנקים את נתח ההודו מגידים ושאריות עור אם יש. 2. פורסים את הנתח לרצועות של 3 ס"מ. 3. מתבלים את הרצועות בתבלין השווארמה ומכניסים למקרר לשעה. 4. מוציאים את השווארמה מהמקרר ומביאים שוב לטמפ' החדר. 5. חותכים את שומן הכבש לקוביות של מילימטר-שניים. 6. בווק מחממים שמן קנולה ומטגנים בו את קוביות שומן הכבש עד שהן נמסות. 7. מוסיפים את רצועות השווארמה ומטגנים תוך כדי ערבוב על מנת שלא יידבקו, עד ששוליהן משחימים. 8. מוציאים ומעבירים לצלחת. 9. מגישים עם מגוון תוספות.