אוכל

קדירת בשר בנוסח ארגנטינאי

מנה בשרית עשירה בניחוחות דרום אמריקאים, עם קבנוס, עדשים וחריפות מעודנת

אורן גלעד | עושים שכונה | פורסם 09/12/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

כוס עדשים ירוקות שהושרו כל הלילה
1קילו קוביות גולש חתוך לקוביות של 2.5 ס"מ
1 חבילת קבנוס חתוך לקוביות של 1 ס"מ
2 כפות רסק עגבניות
4 כפות שמן
2 בצל בינוני קצוץ
4 שיני שום קצוץ
1/2 גמבה קצוצה
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
אבקת מרק עוף
½ כפית כמון
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית פלפל לבן
כפית סוכר
מים רותחים
מספר עלי דפנה
3 כפות קמח

אופן ההכנה:

1 מקמחים את הבשר.

2 מחממים 2 כפות שמן בסיר הקדירה ומוסיפים את הבשר עד לסגירתו.

3 מחממים 2 כפות שמן במחבת בינונית ומזהיבים בה את הבצל. מוסיפים את הפלפל והקבנוס ומטגנים כדקה.

4 מוסיפים למחבת רסק עגבניות וכוס מים ומערבבים.

5 מוסיפים את תכולת המחבת לקדירה, מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה.

6 מוסיפים ציר של מרק עוף עד לכיסוי של כל הרכיבים. מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.

7 לפני ההגשה מסננים את הרכיבים מהנוזלים ומגישים.