צילום׃ יחסי ציבור
קבב טלה של דוחול ספאדי
מכירים את מסעדת דיאנא בנצרת? רוצים ללמוד איך מכינים את הקבבים המושלמים שלה בבית? הנה, ככה
דוחול ספדי | 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 20/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)
1 בצל שלם
½ צרור פטרוזיליה
35 גרם מלח (2 כפות שטוחות)
פלפל שחור גרוס
מעט בהרט לבנוני לפי הטעם
100 גרם צנוברים קלויים
עגבניות ובצלים לשיפוד
אופן ההכנה:
1 קוצצים או טוחנים את הבשר, וקוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.
2 לשים הכל יחד עד ליצירת עיסה. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.
3 יוצרים כדורים ומשפדים על שיפוד ברזל רחב. אחרי כל כדור משפדים לסירוגין רבע בצל ורבע עגבנייה.
4 צולים את השיפודים על רשת גריל או גריל פתוח, או אופים בתנור בחום של 200 מעלות לרבע שעה.
>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!