אוכל
צילום׃ Joris Luyten, GettyImages IL

טורנידו

פילה בשר ציד עם פטריות

טרינה האנמן | טלגרף | פורסם 22/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

30 גרם חמאה
4 כפות שמן קנולה
4 טורנידו (חלק מהפילה) של בשר ציד
100 גרם פטריות

אופן ההכנה:

1 במחבת מחממים את החמאה ו-2 כפות שמן. מטגנים את הבשר במשך 5-6 דקות לכל צד. מוציאים את הבשר מהמחבת למנוחה בצד. 2. מנקים את הפטריות ומטגנים אותן כ- 5 דקות בשמן שנשאר במחבת. 3. הגשה: מניחים את הפטריות על גבי הבשר.