צילום׃ Joris Luyten, GettyImages IL
טורנידו
פילה בשר ציד עם פטריות
טרינה האנמן | טלגרף
| פורסם 22/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
30 גרם חמאה
4 כפות שמן קנולה
4 טורנידו (חלק מהפילה) של בשר ציד
100 גרם פטריות
אופן ההכנה:
1 במחבת מחממים את החמאה ו-2 כפות שמן. מטגנים את הבשר במשך 5-6 דקות לכל צד. מוציאים את הבשר מהמחבת למנוחה בצד. 2. מנקים את הפטריות ומטגנים אותן כ- 5 דקות בשמן שנשאר במחבת. 3. הגשה: מניחים את הפטריות על גבי הבשר.