אוכל
צילום׃ עדי עובדיה

קורקבן הודו ברוטב עגבניות ושום

מעדן עטור טעמים בהכנה קלילה. כדורי זהב לכל כיס

ארסן יצחקוב | מאסטר שף | פורסם 24/10/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי קילו קורקבן הודו

2 בצלים, קצוצים

ראש שום, קצוץ

כף שמן לטיגון

3 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות

חצי גמבה אדומה, חתוכה לקוביות

חבילת כוסברה, קצוצה

קורט פלפל שחור

קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מנקים את הקורקבנים מגידים ומבשלים במים כשעה.

2 מטגנים את הבצל ושום ביחד, ומוסיפים את העגבניות והגמבה, הכוסברה והתבלינים.

3 חותכים את הקורקבנים המבושלים לקוביות, מוסיפים לרוטב ומבשלים ביחד 5 דקות. 4. מגישים עם פירה, אורז או חציל מטוגן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!