אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

שוק טלה בתנור

מנה חגיגית, בסיסית אך משובחת, של טלה עם תבלינים ותפוחי אדמה

| מעדניית "תאוות בשרים" תל אביב | פורסם 10/04/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 79 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

1 שוק טלה מפורק מהעצם וקשור

תפוחי אדמה קטנים

לרוטב:

צרור בזיליקום

צרור פטרוזיליה

קליפת לימון מגורדת מלימון אחד

1/2 כוס שמן זית

7 שיני שום שלמות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-250 מעלות. 2. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לתערובת אחידה. 3. מורחים את השוק מבפנים ומבחוץ בנדיבות. 4. מניחים בתבנית תנור משומנת עם תפוחי אדמה קטנים. 5. צולים בתנור למשך 20 דקות, ולאחר מכן מורידים את חום התנור ל180 מעלות וממשיכים בצלייה עוד שעה וחצי.