אוכל
צילום׃ ישראל אהרוני

קבב כבש של אהרוני

היינו אומרים שאנחנו מקשיבים לאהרוני כשמדובר בבשר, אבל האמת היא שאנחנו מקשיבים לאהרוני באופן כללי, בכל מאכל שהוא. בקיצור, ככה הוא מכין קבבים, ומהיום גם אנחנו

ישראל אהרוני | mako אוכל | פורסם 15/01/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו בשר כבש טחון, שמן מעט

1 צרור כוסברה טרייה, קצוץ דק

כ-20 עלי נענע

4 שיני שום

1 בצל גדול, חתוך לרבעים

1 פלפל ירוק חריף

3 כפות שמן זית

1 כף גרגירי כמון שלמים

מלח

פלפל שחור טחון טרי

חצי כוס צנוברים

אופן ההכנה:

1 שמים במעבד מזון כוסברה, נענע, שום, בצל ופלפל ירוק חריף במעבד מזון וטוחנים לתערובת פירורית (אפשר גם לקצוץ ידנית).

2 מערבבים את כל מרכיבי הקבב בקערה לתערובת אחידה, מכסים ומעבירים למקרר לכמה שעות, לאיחוד וספיגת טעמים.

3 יוצרים מהתערובת קבבים מאורכים ועבים או עגולים. צולים על הגריל מכל הכיוונים עד שהם שחומים ועסיסיים.