אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קציצות פרגית עם דלעת

קציצות עסיסיות בטירוף עם מילוי מפתיע: דלעת מתקתקה עם קינמון

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 19/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200-250 דלעת או דלורית חתוכה לקוביות

500 גרם בשר פרגיות, טחון

1 בצל מגורר

חופן פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית קינמון

2 כפות פירורי פנקו, או פירורי לחם

מלח ופלפל

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הדלעת בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא מתרככת. מסננים, מועכים בעזרת מזלג ומתבלים ברבע כפית קינמון (הרבע השני הולך לתערובת הקציצות). מניחים בצד.

2 מערבבים את כל המצרכים למעט הדלעת והשמן לטיגון ויוצרים קציצה. יוצרים בעזרת האצבע חור קטן במרכז הקציצה ומטמינים בתוכה כרבע כפית דלעת מתובלת. סוגרים ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד.

3 מגישים עם פתיתים או אורז.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!