צילום׃ istockphoto
ביף סטרוגנוף
מתכון של מסעדת Pasto
לורנצו אוצ'לוטי | rest
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (6 מנות):
בשר
1.5 קילוגרם פילה בקר טרי חתוך לקוביות (בגודל של 5 על 5 ס"מ)
250 גרם פטריות שמפיניון טריות מנוקות ופרוסות
רוטב חרדל
4 כפות חרדל
1 כוס שמנת 42% שומן
שן שום כתושה
אופן ההכנה:
1 מכינים את הרוטב: מערבבים החרדל, השום והשמנת, מתבלים בפלפל שחור, פלפל לבן ומלח. 2. ממליחים ומפלפלים את קוביות הפילה. 3. במחבת רחבה וכבדה מקפיצים את קוביות הפילה בשמן זית למידת צלייה מדיום, מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד דקה נוספת ומסירים מהאש. 4. יוצקים את הרוטב למחבת החמה מערבבים ומגישים