אוכל
צילום׃ istockphoto

ביף סטרוגנוף

מתכון של מסעדת Pasto

לורנצו אוצ'לוטי | rest | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.2 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

בשר

1.5 קילוגרם פילה בקר טרי חתוך לקוביות (בגודל של 5 על 5 ס"מ)
250 גרם פטריות שמפיניון טריות מנוקות ופרוסות

רוטב חרדל

4 כפות חרדל
1 כוס שמנת 42% שומן
שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1 מכינים את הרוטב: מערבבים החרדל, השום והשמנת, מתבלים בפלפל שחור, פלפל לבן ומלח. 2. ממליחים ומפלפלים את קוביות הפילה. 3. במחבת רחבה וכבדה מקפיצים את קוביות הפילה בשמן זית למידת צלייה מדיום, מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד דקה נוספת ומסירים מהאש. 4. יוצקים את הרוטב למחבת החמה מערבבים ומגישים