צילום׃ אסף רונן
אבו כאמל
קבבים מעולים שלא תרצו להפסיק לאכול
אייל שני | mako אוכל
| פורסם 06/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
700 גרם אונגריף (מכסה צלעות עגל)
300 גרם פלדה טלה
חופן פטרוזיליה
1 בצל
1 שום
1 פלפל חריף
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
להגשה
טחינה
ירקות טריים
פיתות
אופן ההכנה:
1 טוחנים את כל המצרכים ביחד במטחנת בשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2 מעבירים הכל לקערה, לשים היטב ויוצרים קבבים.
3 מחממים פלנצ'ה עם מעט שמן זית וצולים עד לרמת עשייה מדיום.
4 מגישים עם פיתות, טחינה, חריף וירקות.