אוכל
צילום׃ Thomas Barwick, GettyImages IL

סינטה בזיגזג רימונים וג'ינג'ר

מתכון מהיר הכנה

| חברת דיפלומט | פורסם 26/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 פרוסות סינטה בעובי של כסנטימטר

מלח

פלפל שחור

שמן זית

2 כפיות ג'ינג'ר כתוש

2 כפיות כוסברה כתוש

4 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:

1 ממליחים ומפלפלים את פרוסת הסינטה.

2 במחבת מחממים 5 כפות שמן זית, ומכניסים פנימה את הפרוסות לטיגון קצר של כדקה וחצי מכל צד.

3 מוסיפים את שאר החומרים למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק.

4 מנמיכים את האש וטובלים את פרוסות הסינטה בנוזל הרימונים הסמיך כחצי דקה מכל צד ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה