תמונת AVI׃ mako
צלעות מצופות
מתכון לצלעות בחרדל ודבש עם פירה תפוחי אדמה ושורשים. מנה שמחממת את הלב
שקד שנרך | מאסטר שף
| פורסם 11/05/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
לצלעות:
2 צלעות
שמן זית
לציפוי:
2 כפות חרדל
כף דבש
כמה טיפות סויה
מעט אגוזי מלך או ברזיל
לפירה:
שלושה שומים מטוגנים
2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
3 שורשי סלרי, מבושלים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 אוטמים את הצלעות במחבת.
2 מערבבים את החרדל, הדבש והסויה ומורחים את הצלעות. מצפים באגוזים ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני.
3 כשהבשר משחים ומבפנים הוא מעט אדמדם, מוציאים מהתנור.
4 להכנת הפירה: מועכים את כל המרכיבים עד לתערובת חלקה, מוסיפים 3 כפות שמן ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!