אוכל
תמונת AVI׃ mako

צלעות מצופות

מתכון לצלעות בחרדל ודבש עם פירה תפוחי אדמה ושורשים. מנה שמחממת את הלב

שקד שנרך | מאסטר שף | פורסם 11/05/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לצלעות:

2 צלעות

שמן זית

לציפוי:

2 כפות חרדל

כף דבש

כמה טיפות סויה

מעט אגוזי מלך או ברזיל

לפירה:

שלושה שומים מטוגנים

2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים

3 שורשי סלרי, מבושלים

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 אוטמים את הצלעות במחבת.

2 מערבבים את החרדל, הדבש והסויה ומורחים את הצלעות. מצפים באגוזים ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני.

3 כשהבשר משחים ומבפנים הוא מעט אדמדם, מוציאים מהתנור.

4 להכנת הפירה: מועכים את כל המרכיבים עד לתערובת חלקה, מוסיפים 3 כפות שמן ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!