אוכל

ראגו כהילכתו

אפשר לפתוח את בקבוק היין ולהתחיל להיכנס לאווירה עם תבשיל עסיסי שיגרום לכם להתמוגג

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 23/03/11 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

מרכיבים

½ קילוגרם בשר צוואר טחון
1 בצל יבש
2 גזרים
3 מקלות סלרי
3 עלים מרווה
3 עגבניות גדולות
½ כוס יין
1 חבילה פסטה רגאטוני

כלים

קירשי חיתוך
סכין פירוק
סכיi שף
פומפיה
סיר פסטה
סיר סוטג'
צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים בסיר פסטה.2. קוצצים בצל, סלרי, גזר ומרווה.3. מטגנים בסיר עם שמן זית.4. מצרפים את הבשר הטחון ומטגנים כ5-7 דקות נוספות.5. מוסיפים יין אדום.6. מגרדים בפומפיה את העגבניות ומוסיפים לסיר.7. מבשלים על אש נמוכה כשעה.8. מבשלים פסטה.9. מסננים את הפסטה ומצרפים אותה לסיר הבישול של הבשר.10. מבשלים כ 3 דקות ומגישים.