ראגו כהילכתו
אפשר לפתוח את בקבוק היין ולהתחיל להיכנס לאווירה עם תבשיל עסיסי שיגרום לכם להתמוגג
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 23/03/11
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
מרכיבים
½ קילוגרם בשר צוואר טחון
1 בצל יבש
2 גזרים
3 מקלות סלרי
3 עלים מרווה
3 עגבניות גדולות
½ כוס יין
1 חבילה פסטה רגאטוני
כלים
קירשי חיתוך
סכין פירוק
סכיi שף
פומפיה
סיר פסטה
סיר סוטג'
צלחת הגשה
אופן ההכנה:
1 מרתיחים מים בסיר פסטה.2. קוצצים בצל, סלרי, גזר ומרווה.3. מטגנים בסיר עם שמן זית.4. מצרפים את הבשר הטחון ומטגנים כ5-7 דקות נוספות.5. מוסיפים יין אדום.6. מגרדים בפומפיה את העגבניות ומוסיפים לסיר.7. מבשלים על אש נמוכה כשעה.8. מבשלים פסטה.9. מסננים את הפסטה ומצרפים אותה לסיר הבישול של הבשר.10. מבשלים כ 3 דקות ומגישים.