אוכל
צילום׃ Tara Fisher, GettyImages IL

קרפצ'יו פילה עגל

מתכון של השף רפי כהן

רפי כהן | אדום אדום | פורסם 13/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מבקשים מהקצב נתח 1 קילוגרם פילה עגל טרי
2 צרורות עלי רוקט שטופים
חצי כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
ניירות פרגמנט

אופן ההכנה:

1 בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות. משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף. 2. בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת. 3. קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי. מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס.