סופלה אווז ופרגית
סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
2 חזה פרגית
1/2 חזה אווז
ציר בקר
בצלצלי שאלוט קלופים
3 כפות קמח
מלח
פלפל
ביצים
לתפוחי אדמה:
תפוחי אדמה
שמן זית
חמאה
מלח
פפריקה אדומה
לפטריות:
סלסילת פטריות שמפיניון
שמן זית
בצלצלי שאלוט
חומץ בלסמי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון טוחנים את הפרגית, האווז והשאלוט. מוסיפים את ציר הבקר, הקמח, המלח, הפלפל וביצה אחת. מערבבים לעיסה נעימה.
2 במיקסר או ביד מקציפים 2 חלבונים לקצף יציב. את ההקצפה מוסיפים לתערובת עד שהיא הופכת להומוגנית. בתבנית משמנים ויוצקים חלק מהתערובת. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-25 דקות ומוציאים כשזהוב.
3 תפוחי האדמה: בסיר עם מים מבשלים עד לריכוך. מוציאים ומייבשים. בתבנית שמים מחממים שמן זית וחמאה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופפריקה אדומה. אופים עד להשחמה.
4 במחבת צורבים פטריות שמפיניון, מוסיפים שמן זית, בצלצלי שאלוט או שום, מטגנים כמה דקות נוספות. מזליפים מעל חומץ בלסמי, מצמצמים דקה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים