צילום׃ יחסי ציבור
צלי עגל עם פירות יבשים ורימונים
נתח בשר עסיסי ברוטב טעים ומעודן ובתוספות חגיגיות
| מסעדת Artmeat
| פורסם 04/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג כתף עגל (לבקש מהקצב להכין אותו לצלי)
2 בצלים מקולפים
2 גזרים מקולפים
2 יח' שורש פטרוזליה
1 ראש שום
1 ליטר מרק עוף
2\1 ק"ג תערובת פרות יבשים (תאנים, שזיפים ומשמש)
330 מ"ל יין לבן
100 מ"ל תרכיז רימונים
אופן ההכנה:
1 מפלפלים וממליחים את הנתח.
2 מטגנים את הנתח מכל הצדדים עד שמגיע להשחמה ומניחים בצד.
3 חותכים את הירקות לרבעים ומטגנים. מוסיפים את היין ותרכיז הרימונים ומביאים לרתיחה. מוסיפים 1 ליטר מרק עוף ואת הפירות היבשים.
4 מניחים את הצלי במרכז הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה.