אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

צלי עגל עם פירות יבשים ורימונים

נתח בשר עסיסי ברוטב טעים ומעודן ובתוספות חגיגיות

| מסעדת Artmeat | פורסם 04/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג כתף עגל (לבקש מהקצב להכין אותו לצלי)
2 בצלים מקולפים
2 גזרים מקולפים
2 יח' שורש פטרוזליה
1 ראש שום
1 ליטר מרק עוף
2\1 ק"ג תערובת פרות יבשים (תאנים, שזיפים ומשמש)
330 מ"ל יין לבן
100 מ"ל תרכיז רימונים

אופן ההכנה:

1 מפלפלים וממליחים את הנתח.

2 מטגנים את הנתח מכל הצדדים עד שמגיע להשחמה ומניחים בצד.

3 חותכים את הירקות לרבעים ומטגנים. מוסיפים את היין ותרכיז הרימונים ומביאים לרתיחה. מוסיפים 1 ליטר מרק עוף ואת הפירות היבשים.

4 מניחים את הצלי במרכז הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה.