תמונת AVI׃ mako
פילה ממולא פטריות ובצל עם רוטב פלפלת
מתכון לנתח בקר שמכינים בתנור ומגישים עם רוטב שמנת. מנה כמו של מסעדה בכלום זמן
סתיו כהן | מאסטר שף
| פורסם 21/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לבשר:
נתח פילה
בצל, קצוץ
3-4 פטריות גדולות, קצוצות
מעט שמן, לטיגון
מלח ופלפל
לרוטב:
שמן כמהין (או רגיל)
חבילת בצלי שאלוט, קצוצים
מכל שמנת
מלח
הרבה פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1 מטגנים בצל ופטריות עד להזהבה, מורידים מהאש ומוסיפים מלח ופלפל.
2 עושים חור בנתח, ממלאים בתערובת הפטריות, סוגרים בקיסם (לא חובה) וצורבים מכל הכיוונים. מעבירים לתנור בחום גבוה (180-200 מעלות) ל-10 דקות, מוציאים ופורסים.
3 לרוטב: מטגנים את הבצל במחבת עם שמן כמהין (אפשר גם שמן רגיל) עד להזהבה. מוסיפים שמנת, מלח והמון פלפל גרוס, ומצמצמים במחבת עד שהרוטב נהיה סמיך (אבל לא מדי).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!