אוכל
צילום׃ יח"צ

פורטר האוס בהכנה ביתית

מתכון של מסעדת NG

אופיר ג'ובאני | rest | פורסם 08/03/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1.2 קילוגרם נתח פורטר האוס מיושן (הפורטרהאוס הוא נתח שעצם עוברת במרכזו והוא מורכב מפילה וסינטה)
מלח גס ופלפל שחור גרוס
מעט חמאה

אופן ההכנה:

מחממים גריל פחמים לחום גבוה מאוד.מפזרים על הנתח מלח גס ופלפל שחור גרוס.צרבו כל צד כשתיים-שלוש דקות.מניחים את הנתח במרחק מה מהאש כך שהחום יוכל לחדור פנימה אך לא יחרוך את פני הבשר.משך הבישול תלוי בכם – ובמידת העשייה המועדפת עליכםבתום הצלייה פזרו בנדיבות חמאה מעל הנתח החם ואיכלו בליווי יין אדום.