צילום׃ יח"צ
פורטר האוס בהכנה ביתית
מתכון של מסעדת NG
אופיר ג'ובאני | rest
| פורסם 08/03/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
1.2 קילוגרם נתח פורטר האוס מיושן (הפורטרהאוס הוא נתח שעצם עוברת במרכזו והוא מורכב מפילה וסינטה)
מלח גס ופלפל שחור גרוס
מעט חמאה
אופן ההכנה:
מחממים גריל פחמים לחום גבוה מאוד.מפזרים על הנתח מלח גס ופלפל שחור גרוס.צרבו כל צד כשתיים-שלוש דקות.מניחים את הנתח במרחק מה מהאש כך שהחום יוכל לחדור פנימה אך לא יחרוך את פני הבשר.משך הבישול תלוי בכם – ובמידת העשייה המועדפת עליכםבתום הצלייה פזרו בנדיבות חמאה מעל הנתח החם ואיכלו בליווי יין אדום.