אוכל

סטייק אנטרקוט על הגריל

מתכון של המגה-שף מאיר אדוני, מסעדת כתית

מאיר אדוני | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 29/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

נתח אנטרקוט במשקל 450 גרם

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

חצי בצל לבן מרוח בשמן זית

אופן ההכנה:

1 ממליחים ומפלפלים את נתח הסטייק בעדינות, ומשמנים קלות בעזרת הבצל המשומן.

2 מנקים את רשת הגריל בעזרת הבצל המשומן.

3 מניחים את הנתח על הגריל לכמה דקות, והופכים לצד השני.

4 בשלב זה ניתן להניח על הרשת ירקות לצריבה קלה: ארטישוק קלוף שבושל בשמן זית, שעועית ירוקה שנחלטה במי מלח, או מוח עצם שהושרה לילה קודם במי קרח עם מעט מלח.

5 מורידים מהגריל ומגישים.