סטייק אנטרקוט על הגריל
מתכון של המגה-שף מאיר אדוני, מסעדת כתית
מאיר אדוני | מצעד האוכל הישראלי
| פורסם 29/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
נתח אנטרקוט במשקל 450 גרם
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
חצי בצל לבן מרוח בשמן זית
אופן ההכנה:
1 ממליחים ומפלפלים את נתח הסטייק בעדינות, ומשמנים קלות בעזרת הבצל המשומן.
2 מנקים את רשת הגריל בעזרת הבצל המשומן.
3 מניחים את הנתח על הגריל לכמה דקות, והופכים לצד השני.
4 בשלב זה ניתן להניח על הרשת ירקות לצריבה קלה: ארטישוק קלוף שבושל בשמן זית, שעועית ירוקה שנחלטה במי מלח, או מוח עצם שהושרה לילה קודם במי קרח עם מעט מלח.
5 מורידים מהגריל ומגישים.