קבב טלה משופד על מקלות קינמון
על מצע של מסבחה חצילים, פלפלים קלויים, שום ופלפל חריף
אדי מזרחי | מאסטר שף
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חציל בלדי
ראש שום טחינה גולמית
פלפל צהוב
פלפל אדום
בצל קצוץ
שום
פלפל חריף
חצי קילו בשר שוק טלה קצוץ
4 מקלות קינמון
אופן ההכנה:
1 קוצצים את בשר הטלה ומערבבים עם הבצל.
2 משפדים על מקלות הקינמון ושמים במקרר.
3 להכנת המסבחה: קולים את החצילים, הפלפלים השום והפלפל החריף על המנגל.
4 מקלפים את הפלפלים, החצילים ושיני השום. מוציאים את בשר החציל. קוצצים דק.
5 מכינים כוס טחינה עם מים ומיץ לימון. מערבבים יחד עם ירקות הגריל.
6 צולים את הקבבים על האש.
7 מסדרים במרכז הצלחת את הקבבים כשמסביבם מסבחת החציל. מגישים עם פיתות טריות.