אוכל

קבב טלה משופד על מקלות קינמון

על מצע של מסבחה חצילים, פלפלים קלויים, שום ופלפל חריף

אדי מזרחי | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חציל בלדי
ראש שום טחינה גולמית
פלפל צהוב
פלפל אדום
בצל קצוץ
שום
פלפל חריף
חצי קילו בשר שוק טלה קצוץ
4 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1 קוצצים את בשר הטלה ומערבבים עם הבצל.

2 משפדים על מקלות הקינמון ושמים במקרר.

3 להכנת המסבחה: קולים את החצילים, הפלפלים השום והפלפל החריף על המנגל.

4 מקלפים את הפלפלים, החצילים ושיני השום. מוציאים את בשר החציל. קוצצים דק.

5 מכינים כוס טחינה עם מים ומיץ לימון. מערבבים יחד עם ירקות הגריל. 

6 צולים את הקבבים על האש.

7 מסדרים במרכז הצלחת את הקבבים כשמסביבם מסבחת החציל. מגישים עם פיתות טריות.