אוכל
וידאו WMV׃ none

קציצות בשר דניות

מתכון לא מתחכם וטעים להפליא

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 11/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.1 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

100 גרם בקר טחון
100 גרם עוף טחון
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 בצל קטן קצוץ דק
מלח
פלפל

לציפוי:

1/2 כוס פירורי לחם
3 כפות שומשום

לטיגון:

שמן עמוק
חתיכת גזר

להגשה:

רוטב חמוץ-מתוק או רוטב ברביקיו או ממרח קארי

אופן ההכנה:

1 שמים פיסת גזר בתוך מחבת/סיר עם שמן עמוק ומחממים את השמן. 2. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות לבלילה אחידה. 3. קורצים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג ומגלגלים בתערובת של פירורי הלחם והשומשום. 4. מטגנים את הקציצות בשמן במשך חמש דקות, או עד שהכדורים משחימים. 5. מוציאים לנייר סופג למשך דקה-שתיים. 6. מגישים עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב ברביקיו או ממרח קארי – לפי הטעם.