וידאו WMV׃ none
קציצות בשר דניות
מתכון לא מתחכם וטעים להפליא
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 11/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לקציצות:
100 גרם בקר טחון
100 גרם עוף טחון
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 בצל קטן קצוץ דק
מלח
פלפל
לציפוי:
1/2 כוס פירורי לחם
3 כפות שומשום
לטיגון:
שמן עמוק
חתיכת גזר
להגשה:
רוטב חמוץ-מתוק או רוטב ברביקיו או ממרח קארי
אופן ההכנה:
1 שמים פיסת גזר בתוך מחבת/סיר עם שמן עמוק ומחממים את השמן. 2. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות לבלילה אחידה. 3. קורצים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג ומגלגלים בתערובת של פירורי הלחם והשומשום. 4. מטגנים את הקציצות בשמן במשך חמש דקות, או עד שהכדורים משחימים. 5. מוציאים לנייר סופג למשך דקה-שתיים. 6. מגישים עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב ברביקיו או ממרח קארי – לפי הטעם.