אוכל
תמונת AVI׃ mako

כמוניה - תבשיל אשכי הודו, טחול וכבדי עוף

חובבי חלקי הפנים יחגגו פה: כבדים, אשכים וטחול מתובלים היטב בבישול זריז וליד חלה טרייה

לימור לוי | מאסטר שף | פורסם 17/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 קילו כבדי עוף

1/2 קילו אשכי הודו

1/4 קילו טחול מעוף

שמן לטיגון

3-4 כפות גדושות רסק עגבניות

כף כמון טחון טרי

כף שטוחה פפריקה מתוקה

כף עריסה

קורט זרעי כוסברה טחונים

מלח לפי הטעם

כוס מים גדולה (300 מיליליטר)

6-7 שיני שום

אופן ההכנה:

1 צולים את הכבדים. שוטפים היטב את האשכים והטחולים, מנקים מגידים ומניחים בצד.

2 יוצקים שמן בסיר, שמים רסק עגבניות או לחלופין עגבניות טריות מרוסקות. מכניסים את שאר התבלינים והעריסה, שופכים פנימה כוס מים גדולה ומכסים את הסיר עד לבעבוע.

3 מוסיפים לסיר את הטחול ומבשלים 10 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הכבדים והאשכים ומבשלים 10 דקות נוספות (אין לבשל את הכבדים והאשכים יתר על המידה). מגישים עם חלה טרייה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים