אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

רצועות סינטה ברוטב אסייתי

מתכון מהמם, פשוט וקל לכל מי שמחפש מנת חלבון מזינה וטעימה במעט מאוד עבודה: רצועות סינטה במרינדה של טעמים אסייתיים. צריבה קלה, צמצום הרוטב וקיבלתם יופי של ארוחה. ואם אתם רוצים - תוסיפו פחמימה בצד

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 13/03/23 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4.5 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

נתח סינטה, פרוס לפרוסות בעובי סנטימטר

בצל, קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות

כוס מים

למרינדה:

רבע כוס סויה

מיץ מלימון שלם

2 שיני שום כתושות

כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

1 מכינים את המרינדה: מערבבים את כל החומרים, ומניחים את פרוסות הסינטה במרינדה לשעה.

2 מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הצל הקצוץ ושיני השום עד הזהבה.

3 מוציאים את רצועות הבשר מהמרינדה וצולים כל אחת שתי דקות מכל צד (לא זורקים את המרינדה). מוציאים את הבשר ושומרים בצד.

4 מוסיפים למחבת את המרינדה וכוס מים, ומבאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה ומבשלים 10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את הרוטב לרצועות הבשר ומגישים חם.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון