אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

רוסטביף קר

מתכון של מסעדת ביסטרו 56

גבי אוחנה | rest | פורסם 15/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 קילוגרם נתח סינטה בקר
1 כוס חרדל דיז'ון חלק (ללא גרעינים)
1 כפית רוטב וורצ'סטר
6 שיני שום גדולות
5 ענפי רוזמרין טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מעל להבה גבוהה מחממים שמן זית במחבת רחבה (רצוי כזו המצופה בטפלון). 2. מתבלים את נתח הסינטה בנדיבות במלח ופלפל. 3. צולים את נתח הסינטה במחבת הלוהטת מכל צדדיו, במשך כשלוש דקות. 4. מחממים את תנור האפייה לחום של 100 מעלות. 5. מוציאים את נתח הסינטה מהמחבת ויוצרים חתכים קטנים ולא עמוקים לכל רוחב הנתח. מכניסים לתוך החתכים את שיני השום והרוזמרין. 6. מערבבים את החרדל יחד עם רוטב הוורצ'סטר ומושחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בתערובת שנתקבלה. 7. מניחים את הסינטה על גבי רשת התנור (רצוי להניח בתחתית התנור תבנית ובה מעט מים שאליה יטפטפו הנוזלים) וצולים במשך 40 דקות. לאחר שמוציאים את נתח הסינטה מהתנור ממתינים שהוא יתקרר ורק אז פורסים