אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

לביבות בטטה בשריות

רק מוסיפים סלט ירקות קטן ויש לכם ארוחת ערב טובה ונעימה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 07/10/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 בטטה בינונית
250 גרם בשר בקר טחון (או תערובת של בקר ועוף)
1 ביצה מס' 3
1/3 כוס פירורי לחם
1 כף רסק עגבניות
מלח, פלפל
תימין
שמן לטיגון
לימון להגשה

אופן ההכנה:

1 קולפים את הבטטה ומגררים לתוך קערה.

2 מוסיפים את הבשר, הביצה, רסק העגבניות והתיבול ומערבבים.

3 מוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם ומערבבים.

4 מחממים שמן במחבת גדולה. קורצים כדורים קטנים, משטחים אותם מעט ומעבירים למחבת.

5 מטגנים 5 דקות מכל צד, ומוציאים לנייר מגבת. מגישים עם לימון.