צילום׃ עמרי אנדרס צורף
לביבות בטטה בשריות
רק מוסיפים סלט ירקות קטן ויש לכם ארוחת ערב טובה ונעימה
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 07/10/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
1 בטטה בינונית
250 גרם בשר בקר טחון (או תערובת של בקר ועוף)
1 ביצה מס' 3
1/3 כוס פירורי לחם
1 כף רסק עגבניות
מלח, פלפל
תימין
שמן לטיגון
לימון להגשה
אופן ההכנה:
1 קולפים את הבטטה ומגררים לתוך קערה.
2 מוסיפים את הבשר, הביצה, רסק העגבניות והתיבול ומערבבים.
3 מוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם ומערבבים.
4 מחממים שמן במחבת גדולה. קורצים כדורים קטנים, משטחים אותם מעט ומעבירים למחבת.
5 מטגנים 5 דקות מכל צד, ומוציאים לנייר מגבת. מגישים עם לימון.