צילום׃ יחסי ציבור
מרק בשר
מרק ביתי, אמיתי ומשביע, עם המון ירקות ועשבי תיבול
סמי בולליס | מסעדת נחלה
| פורסם 22/11/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
1/2 ק"ג צלעות בקר מס' 2
ציר בקר
3 גזרים
2 תפוחי אדמה
1 שורש סלרי
1 כרישה
3 בצל
3 עצמות מח
2 עלי דפנה
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם
צ'ילי יבש לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבשר עם 4 כפות שמן זית עד לסגירה מכל הצדדים. מוסיפים את עצמות המח ומערבבים. מוסיפים את ציר הבקר ומשאירים על האש עד שהוא מגיע לרתיחה.
2 מנמיכים את האש, קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות ומוסיפים אותן פנימה.
3 ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והצ'ילי היבש.
הצעה להגשה: מניחים את מח העצם במרכז ומוזגים מסביבו את המרק.