אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

מרק בשר

מרק ביתי, אמיתי ומשביע, עם המון ירקות ועשבי תיבול

סמי בולליס | מסעדת נחלה | פורסם 22/11/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1/2 ק"ג צלעות בקר מס' 2

ציר בקר

3 גזרים

2 תפוחי אדמה

1 שורש סלרי

1 כרישה

3 בצל

3 עצמות מח

2 עלי דפנה

חופן כוסברה קצוצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

פלפל שחור לפי הטעם

מלח לפי הטעם

צ'ילי יבש לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבשר עם 4 כפות שמן זית עד לסגירה מכל הצדדים. מוסיפים את עצמות המח ומערבבים. מוסיפים את ציר הבקר ומשאירים על האש עד שהוא מגיע לרתיחה.

2 מנמיכים את האש, קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות ומוסיפים אותן פנימה.

3 ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והצ'ילי היבש.

הצעה להגשה: מניחים את מח העצם במרכז ומוזגים מסביבו את המרק.