קורן-דוג שכיף לאכול בחוץ
רוצים לשמח את הילדים, אבל באמת? מחלו על העקרונות שלכם ופנקו אותם עם הקורן-דוגז האלה - נקניקיות מצופות על מקל, שאחריהן הם לא ירצו יותר כלום
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (7 מנות):
חבילת נקניקיות לגריל (450 גרם)
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס קוואקר
1/2 כוס חלב קוקוס או מים
2 ביצים קטנות
1 כף שמן זית
1 כף סילאן
1 כף חרדל
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
להגשה:
מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)
קטשופ
מיונז
חרדל
אופן ההכנה:
1 משפדים את הנקניקיות (זה לא חובה, אבל הרבה יותר כיף ככה).
2 בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד לרבע שעה.
3 מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקייה בבלילה עד לעטיפה מלאה.
4 מטגנים את הנקניקיות בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים. מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת או הסיר.
5 סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ, מיונז ו/או חרדל.
* המתכון באדיבות מעדני יחיעם ובשיתוף עם אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage.