אוכל
צילום׃ קרן ביטון כהן, מעדני יחיעם

קורן-דוג שכיף לאכול בחוץ

רוצים לשמח את הילדים, אבל באמת? מחלו על העקרונות שלכם ופנקו אותם עם הקורן-דוגז האלה - נקניקיות מצופות על מקל, שאחריהן הם לא ירצו יותר כלום

| מעדני יחיעם | פורסם 15/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

חבילת נקניקיות לגריל (450 גרם)

שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

1 כוס קמח רגיל

1 כוס קמח תירס

1/2 כוס קוואקר

1/2 כוס חלב קוקוס או מים

2 ביצים קטנות

1 כף שמן זית

1 כף סילאן

1 כף חרדל

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

להגשה:

מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)

קטשופ

מיונז

חרדל

אופן ההכנה:

1 משפדים את הנקניקיות (זה לא חובה, אבל הרבה יותר כיף ככה).

2 בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד לרבע שעה.

3 מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקייה בבלילה עד לעטיפה מלאה.

4 מטגנים את הנקניקיות בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים. מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת או הסיר.

5 סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ, מיונז ו/או חרדל.

* המתכון באדיבות מעדני יחיעם ובשיתוף עם אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage.

>> והנה ס'מורס עם שוקולד על מקל, להשלמת החוויה