צילום׃ shutterstock
קבב של חיים כהן
קציצות בקר עסיסיות עם שני סוגי בשר, בצל ותבלינים. מנה של שף בניחוחות של בית
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 10/03/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מתכון ותיק של שף חיים כהן לקבב עסיסי, כזה שמלווה אותנו שנים רבות ותמיד מספק את הסחורה. חיים כהן זה מישהו שיודע להכין קבב - אנחנו סומכים עליו במלאכת הקיבוב וממנו למדנו לערבב יחד 2 סוגי בשר ולא בהכרח להסתפק בתערובת קבב מוכנה מראש. מי שרוצה מוזמן גם לקצוץ את הבשר הטחון בסכין, כמו שחיים כהן למד מהטורקים.
מרכיבים (10 מנות):
חצי ק"ג בשר בקר צוואר טחון
חצי ק"ג בשר שפונדרה טחון
2 בצלים
מלח
פלפל שחור
גרגירי כוסברה
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד בקערה את שני סוגי הבשר.
2 קוצצים פנימה את הבצל ומתבלים בגרגירי כוסברה טחונה, מלח ופלפל. לשים היטב.
3 מקבבים על שיפודים רחבים וצולים על הגריל או הפלנצ'ה.




