תמונת AVI׃ שיעור פרטי1
הר געש של קבבונים במעטפת קרם חצילים
קציצות בשר, צנוברים ובורגול בליווי סלט חצילים קטיפתי ולבה של עגבניות חריפות
כרמל כאמל | מאסטר שף
| פורסם 27/10/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עגבניות
חצילים
שום
שמן
לימון
מלח
פלפל
כמון
צ'ילי
לקבבונים
תערובת של בשר טלה ובשר בקר, קצוצים דק דק
פטרוזיליה
כוסברה
קצת בצל מגורד
מלח
פלפל
קינמון
בורגול
צנוברים
אופן ההכנה:
1 מניחים על האש חציל גדול, ארבע עגבניות אדומות ושום.
2 בינתיים מערבבים יחד את מרכיבי הקבב ויוצרים קבבונים קטנים. משמנים אותם במעט שמן זית ומניחים על המנגל.
3 כאשר החציל והשום צלויים ומוכנים, מורידים להם את הקליפה ומועכים אותם לתערובת קרמית. מוסיפים שמן, לימון, מלח ופלפל.
4 לרוטב העגבניות: מועכים את העגבניות ומוסיפים חתיכות של צ'ילי חריף, שמן זית, מלח, כמון ופלפל.