תמונת AVI׃ none
סטייק פילה דפוק עם זילופי פירה צבעוניים
מנה עסיסית וצבעונית
רות איטח | מאסטר שף
| פורסם 18/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
1/2 סלק אדום
50 גרם פילה בקר
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הבטטה, תפוחי האדמה והסלק במים רותחים עד שהם רכים 2. עושים מחית מכל אחד מהם בנפרד ומוסיפים מלח ופלפל לבן 3. את סטיק הפילה צולים במשך דקה בכל צד מוסיפים מלח ופלפל ומגישים