יח``צ׃ יחסי ציבור
רוסטביף
בואו ללמוד מהמקצוענים איך מכינים נתח בשר עסיסי וטעים כמו שצריך
נג'יב חינאוי | חינאוי בוצ'ר שופ
| פורסם 04/04/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (10 מנות):
2 ק"ג אנטריקוט או סינטה בטמפרטורת החדר
למרינדה
שמן זית או חמאה
חרדל דיז'ון
רוזמרין טרי
פלפל גרוס
מלח גס
ברנדי (אפשרות)
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.2. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר, 300 מעלות.3. מניחים את הנתח בתבנית צלייה ומורחים אותו במרינדה.4. מכניסים את התבנית לתנור וצולים בחום גבוה 20-15 דקות לק"ג.5. מנמיכים לחום בינוני 200 וממשיכים לצלות עד דרגת העשייה הרצויה, בערך עוד 20 דקות.6. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ- 15 דקות.7. פורסים את הנתח לפרוסות דקות, ויוצקים את הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הפרוסות.