אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

רוסטביף

בואו ללמוד מהמקצוענים איך מכינים נתח בשר עסיסי וטעים כמו שצריך

נג'יב חינאוי | חינאוי בוצ'ר שופ | פורסם 04/04/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

2 ק"ג אנטריקוט או סינטה בטמפרטורת החדר

למרינדה

שמן זית או חמאה
חרדל דיז'ון
רוזמרין טרי
פלפל גרוס
מלח גס
ברנדי (אפשרות)

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.2. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר, 300 מעלות.3. מניחים את הנתח בתבנית צלייה ומורחים אותו במרינדה.4. מכניסים את התבנית לתנור וצולים בחום גבוה 20-15 דקות לק"ג.5. מנמיכים לחום בינוני 200 וממשיכים לצלות עד דרגת העשייה הרצויה, בערך עוד 20 דקות.6. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ- 15 דקות.7. פורסים את הנתח לפרוסות דקות, ויוצקים את הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הפרוסות.