אוכל
צילום׃ robynmac, Istock

פילה בקר משובץ באספרגוס

מתכון של השף ניר צוק

ניר צוק | null | פורסם 13/05/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג פילה בקר
1 צרור אספרגוס
2 סלקים בינוניים
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1 חותכים את פילה הבקר ל- 5 פרוסות 2. חותכים 2 ס "מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות 3. בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הפילה ומשחילים פנימה את האספרגוס 4. מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית וצורבים את הפילה מכל צדדיו 5. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות 6. מגישים פרוס