צילום׃ robynmac, Istock
פילה בקר משובץ באספרגוס
מתכון של השף ניר צוק
ניר צוק | null
| פורסם 13/05/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג פילה בקר
1 צרור אספרגוס
2 סלקים בינוניים
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין אדום
אופן ההכנה:
1 חותכים את פילה הבקר ל- 5 פרוסות 2. חותכים 2 ס "מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות 3. בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הפילה ומשחילים פנימה את האספרגוס 4. מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית וצורבים את הפילה מכל צדדיו 5. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות 6. מגישים פרוס