אוכל

רולדת שניצל ברוטב תפוזים

מתכון מעניין ומגוון של המתמודדת שושנה אלטר מצליח להפתיע אפילו את חובבי השניצלים הגדולים ביותר. בואו לנסות

שושנה אלטר | מאסטר שף | פורסם 20/10/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חזה עוף פרוס (שניצל)
בשר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
צימוקים
צנוברים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כורכום
קמח
ביצה טרופה

לרוטב

2 כוסות מיץ תפוזים
משמש
מעט מלח
מעט כורכום

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. 2. מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומניחים בצד. 3. מטגנים באותה המחבת את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצלים, הצימוקים והצנוברים. 4. ממלאים את השניצל ומגלילים לרולדה. 5. מגלגלים בקמח ובביצה טרופה ומטגנים.

הכנת הרוטב 1 מערבבים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים את הגלילית על אש קטנה ומבשלים כ- 10 דקות.

תוספות: אורז, פירה, פתיתים או כל דבר אחר לפי בחירה